Marmaris’teki Yangına Karabük’ten Ekip Desteği

Karabük Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri Muğla’nın Marmaris ilçesindeki yangın söndürme çalışmalarına destek vermek için yola çıktı.
Marmaris Amazon Koyu Bördübet Yedi Adalar mevkiinde bulunan ormanlık alanda çıkan yangına müdahale çalışmaları devam ederken, birçok ilden de söndürme çalışmaları için ekipler destek için yola koyuldu. Yangın söndürme çalışmalarında görev almak üzere Karabük, Devrek, Yenice ve Safranbolu’dan da ekipler Marmaris’teki yangını söndürmek için bölgeye intikal ediyor.
Öz Orman İş Sendikası Karabük Bölge Başkanlığı sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda; “Devrek, Yenice, Karabük, Safranbolu Yeşil Vatan’ın koruyucuları Ateş Savaşçılarımız Muğla Orman Yangında görev almak üzere yola çıktılar, hayırlı yolculuklar diliyorum. Allah yar ve yardımcınız olsun” denildi. (Nurettin Acar)