Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

BAŞVURULAR YARIN BAŞLIYOR

Gündem Yayın: 31.05.2021 13:06
Yazar:
BAŞVURULAR YARIN BAŞLIYOR

Pandemi nedeni ile ekonomik anlamda zarar gören KOBİ’lere uygun koşullarda finansman desteği sağlamak amacıyla hayata geçirilen 2021 Nefes Kredisi’ne başvuruları yarın  başlıyor.

 

KOBİ’lere destek. Pandemi nedeni ile ekonomik anlamda zarar gören KOBİ’lere uygun koşullarda finansman desteği sağlamak amacıyla hayata geçirilen 2021 Nefes Kredisi’ne başvuruları yarından itibaren başlıyor. Firmalar, üye oldukları oda ve borsalardan alacakları üyelik belgesiyle banka şubelerine başvurabilecekler

Nefes Kredi Paketi ile yıllık cirosu 10 milyon liranın altında olan ve 2020 yılı cirosunda 2019’a göre yüzde 25 kayıp yaşayan, ticaret, deniz ticaret, sanayi, ticaret ve sanayi odaları veya ticaret borsasına kayıtlı üyelere işletme sermayesi finansman imkanı sağlanacak.

2020 yılı cirosu 1 milyon lirayı aşmayan KOBİ’ler azami 50 bin lira, cirosu 1-10 milyon lira olan KOBİ’ler ise azami 200 bin lira kredi kullanabilecekleri belirtilirken,  TOBB ve oda-borsalar da kaynaklarını bu bankalarda değerlendirerek projeye katkı sunacakları ifade edildi.

Altı ay ödemesiz olacak 2021 Nefes Kredisi uygulamasında, kredi geri ödemeleri 12 eşit taksitte yapılacak.

Kredi verecek bankalar belli oldu

Bugünden  itibaren başvuruların alınacağı söz konusu kredi paketine katılım sağlayacak bankalar isimleri ise şöyle:  TC Ziraat Bankası AŞ, Türkiye Vakıflar Bankası TAO, Türkiye Halk Bankası AŞ, Türkiye İş Bankası AŞ, T. Garanti Bankası AŞ, Yapı ve Kredi Bankası AŞ, Akbank T.A.Ş, Denizbank AŞ, Ziraat Katılım Bankası AŞ, Vakıf Katılım Bankası AŞ.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da otomobil tır ile çarpıştı: 1 yaralı

Gündem Yayın: 25.04.2024 12:48
İhlas Haber Ajansı
Samsun’da otomobil tır ile çarpıştı: 1 yaralı

Samsun’da otomobil ile tırın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

Kaza, Samsun’un Tekkeköy ilçesi Atatürk Bulvarı 19 Mayıs Stadyumu karşısında saat 21.45 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Kevser G. idaresindeki 06 DSC 87 otomobil, Mefdul Ç. yönetimindeki 05 LR 695 plakalı tır ile çarpıştı. Kazada yaralanan 7 yaşındaki M.A.E.G., ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Paylaş: