Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

5000 Evler Mahallesi Yeni Yolu Bulak ve Kapullu’ya Bağlanıyor

Gündem Yayın: 25.03.2015 16:10
Yazar:
5000 Evler Mahallesi Yeni Yolu Bulak ve Kapullu’ya Bağlanıyor

Karabük Belediyesi, 5000 Evler Mahallesi’ndeki yeni yerleşim alanlarının yolunu açma çalışmasına devam ediyor.
Karabük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler mahallelerde kaldırım, yol açma ve genişletme çalışmalarına hız vererek hizmet atağını sürdürüyor. Yeni açılan yollar ulaşım sorunu yaşayan vatandaşlara rahat bir nefes aldırırken, Karabük’ün gelişimine de katkı sağlıyor.
İl genelinde yeni yerleşim alanlarından olan ve binaların aralıksız bir şekilde yükseldiği 5000 Evler Mahallesi’nde geniş çaplı yol açma çalışması başlatan Karabük Belediyesi, halka daha iyi hizmet verebilmek için tüm ekipmanlarını seferber ediyor. Yol açma çalışmaları ve alt yapı çalışmalarının sona ermesiyle birlikte, sıfır asfalt yapılarak yeni yol vatandaşların hizmetine sunulması bekleniyor. Bu sayede bölgede yaşayan vatandaşlar, hem yol sıkıntısından kurtulup hem de trafik sorunu yaşamayacağı belirtiliyor.
MAHALLEMİZİN ÇEHRESİ DEĞİŞTİ
Geniş çaplı yol açma çalışmalarını yerinde inceleyerek beğendiğini belirten 5000 Evler 75. Yıl Mahalle Muhtarı Recep Çakıcı; “Burada gördüğünüz gibi mahallemize yeni yol açılıyor. Son yıllarda mahallemizin çehresi değişerek prestij kazandı. Sürekli mahallemizde çalışmalar yapılıyor. Mahallemize insanlar taşınmadan altyapı çalışmaları tamamlanıyor. Mahallem ve şahsım adına Karabük Belediye Başkanımız Rafet Vergili’ye ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyorum” dedi.
5000 Evler Mahallesi’nde yeni yerleşim alanlarının yol açma çalışmalarından memnun kaldıklarını ifade eden 5000 Evler Bahçelievler Mahalle Muhtarı Cihan Güçlü; “Mahallemiz son yıllarda giderek gelişmekte olan bir mahalle oldu. Mahallemizin gelişmesine bağlı olarak yeni yollara ihtiyacımız vardı. Karabük Belediyesi tarafından yol sorunumuza çözüm üreterek, yeni yolları açmaya başladı. Açılacak yeni yollarla birlikte buralara yeni konutlar, parklar ve bunun gibi birçok hizmetin daha mahallemize geleceğini düşünüyorum. Yol açma çalışmalarının sona ermesiyle birlikte yine Belediyemiz tarafından sıfır asfalt çalışması yapılacak. Mahallemize yapılan her türlü hizmetten dolayı başta Karabük Belediye Başkanımız Rafet Vergili’ye ve tüm ekibine şahsım ve mahallem adına teşekkür ediyorum” dedi.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Başkan Demir ve Bulutistan Yönetim Kurulu Üyelerinden Rektör Özölçer’e ziyaret

Zonguldak Yayın: 20.04.2024 16:12
İhlas Haber Ajansı
Başkan Demir ve Bulutistan Yönetim Kurulu Üyelerinden Rektör Özölçer’e ziyaret

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Demir ve Bulutistan Yönetim Kurulu üyeleri ile beraberindeki heyet Rektör Özölçer’e ziyarette bulundu.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Demir ve Bulutistan Yönetim Kurulu üyeleri Altuğ E ker ve Hakan İnanır ile beraberindeki heyeti makamında ağırladı. Konuklarının ticaret ve teknoloji alanında gerçekleştirdikleri çalışmaları bir süre dinleyen Rektör Özölçer, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Heyet, misafirperverliğinden dolayı Rektör Özölçer’e teşekkürlerini sundu.

Ziyaret iyi niyet temennileri ile son buldu.

Paylaş: