Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

5000 Evler 75. Yıl’da Ramazan Eğlencesi

Gündem Yayın: 17.06.2016 14:54
Yazar:
5000 Evler 75. Yıl’da Ramazan Eğlencesi

Karabük Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinlikleri her akşam farklı bir mahallede vatandaşlarla buluşuyor. 5000 Evler 75. Yıl Mahallesi’nde gerçekleştirilen etkinliğe özellikle çocukların ilgisi yoğun oldu.

Karabük Belediyesi tarafından her yıl Ramazan ayı dolayısı ile bir ay boyunca düzenlenen etkinlikler her akşam farklı bir mahallede vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından hazırlanan etkinliğe çocuklar başta olmak üzere mahalle sakinleri de yoğun ilgi gösterdi. Mahalle sakinlerinin ilgi ile izlediği eğlencede, düzenlenen yarışmalarda birbirleri ile kıyasıya yarışan miniklerin yaşadığı mutluluk ise görülmeye değerdi. Etkinliklerde çocuklara yönelik çuval yarışı, halat çekme, yumurta yarışı, top tutma gibi çeşitli yarışmaların yanı sıra ücretsiz pamuk şekeri,  patlamış mısır ve balon dağıtıldı. Yarışmada birinci gelen çocuklara çeşitli hediyeler verildi.

Ramazan etkinliğine Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Belediye Başkan Yardımcısı Fatma Danışman, Kültür ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Vekili Ali Kara, 5000 Evler 75. Yıl Mahalle Muhtarı Recep Çakıcı, 5000 Evler Bahçelievler Mahalle Muhtarı Cihan Güçlü ile mahalleliler  katıldı.

.

 

 

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Hastane bahçesindeki trafo yangını paniğe neden oldu

Manşet Yayın: 19.04.2024 10:16
İhlas Haber Ajansı
Hastane bahçesindeki trafo yangını paniğe neden oldu

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde hastanenin bahçesindeki trafoda çıkan yangın paniğe neden oldu.

Olay Safranbolu Devlet Hastanesi’nin bahçesinde meydana geldi. Bahçede bulunan trafoda henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Dumanları fark eden görevliler durumu polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi.
Olay yerine gelen ekipler yangını kısa sürede kontrol altına alarak söndürdü.
Tedbir amacıyla hastanenin elektriği bir süre kesildi.

AW185438 02 jpg