Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Başladı

Gündem Yayın: 12.09.2022 12:44
Yazar:
2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Başladı

Karabük’te yaz tatilinin ardından yeni eğitim ve öğretim yılına başlayan 190 okuldaki 36 bin öğrenci ders başı yaptı.
Uyum eğitimi haftasının ardından 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı tüm kademe ve sınıf seviyelerinde başladı. İl genelinde 190 okulda, 36 bin öğrenci ve 3 bin 341  öğretmen ilk ders zilinin çalmasının ardından okullarına kavuşmanın heyecanını yaşadı.
Karabük Valisi Fuat Gürel beraberindeki Milletvekili Cumhur Ünal, İl Jandarma Komutanı Kd. Alb. Garip Gümüş, İl Emniyet Müdürü Kadir Yırtar ve Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş’la birlikte Fatih İlkokulu ile Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu’nu ziyaret ederek öğrencilerin ilk ders heyecanına ortak oldu.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunduktan sonra öğrencilerle birlikte sınıfları gezen Vali Gürel, yeni eğitim ve öğretim yılının hayırlı olmasını dileyerek, çocuklara kitap ve çikolata hediye etti. (Nurettin Acar)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Rize’de fırtına

Dünya Yayın: 28.03.2024 20:48
İhlas Haber Ajansı
Rize’de fırtına

Karadeniz’de etkili olan şiddetli rüzgarın sebep olduğu dalgalar Rize’nin Pazar ilçesi sahilinde kayalıkları ve dalga kıranları aşarak hasara yol açtı.

Karadeniz açıklarında dün akşam saatlerinden itibaren etkili olan rüzgar dev dalgalara neden oldu. Rize’nin Pazar ilçesinde karaya vuran dev dalgalar Karadeniz Sahil Yolu’na kadar ulaştı. Dalga kıranları aşarak zaman zaman boyu 3 metreyi de aşan dalgalar sahil bandında insanların yürüyüş güzergâhını molozlarla doldu. Trafik polisleri Karadeniz Sahil Yolu’nda seyreden araç sahiplerine uyarılarda bulundu.

Paylaş: