Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

2021 Yılı Asfalt Sezonu Başladı

Gündem Yayın: 10.08.2021 10:53
Yazar:
2021 Yılı Asfalt Sezonu Başladı

2021 yılı asfalt sezonu, Vali Fuat Gürel, Karabük Milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş ile il protokolünün katılımıyla Safranbolu Yukarı Çiftlik Köy yolundan başladı.

Bahar ayları ile birlikte köylerde yol genişletme ve düzenleme çalışmalarına başlayan Karabük İl Özel İdaresi, altyapısı ve yolu hazır olan köylerde sıcak asfalt çalışmalarına başladı. Vali Gürel, Karabük Milletvekillerimiz ve İl Protokolü 2,5 km’lik Safranbolu Yukarı Çiftlik Köy yolunda devam eden sıcak asfalt çalışmalarını inceledi.

Sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun’dan bilgiler alan Vali Fuat Gürel, Karabük Milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş görevli personele çalışmalarında kolaylıklar dilediler.
Kazasız, belasız bir sezon temennisinde bulunan Vali Fuat Gürel, 5-6 km’lik bir asfaltın serildiğini ifade ederek “Safranbolu ilçemize bağlı Yukarı Çiftlik Köyümüzde de asfalt programımızı devam ettiriyoruz. Her sene 100 km sıcak asfalt hedefimiz var ve onu gerçekleştiriyoruz, son üç yıl içinde ortalama yıllık 100 km’lik asfalt serimi yapıldı, bu sene de inşallah yaklaşık 100 km’lik asfaltı ilimize ve ilçelerimize kazandırmış olacağız. 2005 yılında Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla başlayan ve köylerimizin alt yapı hizmetlerini belli bir aşamaya getiren önemli bir proje olan KÖYDES projesini devam ettiriyoruz. İl Özel İdaremizin kendi imkânlarıyla destekler veriliyor, köylerimizin bütün ihtiyaçlarını karşılamak adına içme suyu, kanalizasyon bazı yerlerde sulama suyu ile alakalı köy içi tanzim çalışmalarımız da devam ediyor. Şehirde hangi hizmetler varsa köylerimizde de bunu gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Bunun için Milletvekillerimizle birlikte ilgili Bakanlıklarımızdan kaynaklar sağlıyoruz, İl Özel İdaremizin imkânlarını artırmaya çalışıyoruz. İl Genel Meclisi üyelerimiz köylerimizdeki eksiklikleri tespit edip Kaymakamlarımızla beraber yatırıma dönüştürmeye çalışıyorlar, bizlerde İl Özel İdaremizle gerekli destekleri vererek köylerimizdeki eksiklikleri tamamlamaya çalışıyoruz. İnşallah bu senede 100 km sıcak asfaltı köylerimize kazandırmış olacağız, ben tekrar hayırlı olmasını diliyorum. İl Özel İdaremizde başta yöneticisinden, operatöründen, işçisine kadar tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyorum, gerçekten büyük gayretler var. İnşallah kazasız belasız bir dönem geçiririz ve vatandaşlarımızın sorunlarını gidermiş oluruz. Emek veren Milletvekillerimize, Kaymakamlarımıza, İl Genel Meclis Başkanımıza ve İl Genel Meclis üyelerimize, il başkanımıza, muhtarlarımıza ve bütün emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.”diye konuştu.

AK Parti Karabük Milletvekili Niyazi Güneş yaptığı konuşmasında “Sıcak asfalt sezonunun hayırlı olmasını ve çalışmaların başarılı geçmesini temenni ediyorum.”dedi.
AK Parti Karabük Milletvekili Cumhur Ünal, “Bu hizmetlerin ülkemize, milletimize ve köylülerimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.”dedi.

Safranbolu Asfalt sezonu açılışına Vali Fuat Gürel, Karabük Milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş ile birlikte İl Jandarma Komutanı Kd. Albay Bahtiyar Yılmaz, İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun, AK Parti İl Başkanı İsmail Altınöz, kurum müdürleri, İl Genel Meclis Üyeleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile Yukarı Çiftlik Köyü sakinleri katıldı.

 

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Prof. Dr. Ramazan Ayvallı üniversite öğrencileri ile buluştu

Kastamonu Yayın: 19.04.2024 20:48
İhlas Haber Ajansı
Prof. Dr. Ramazan Ayvallı üniversite öğrencileri ile buluştu

Kastamonu’da düzenlenen konferansta konuşan Prof. Dr. Ramazan Ayvalı, “İstikamet doğru yol demektir. Allah’ın emri, Peygamberin sünneti, sahabenin ve alimlerin yoludur” dedi.

Kastamonu’da İhlas vakfı Sıla Öğrenci Yurdu tarafından her ay düzenlenen konferansların bu ayki konuğu Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Emekli Öğretim Üyesi ve İstanbul İslami İlimler Akademisi Başkanı Prof. Dr. Ramazan Ayvallı oldu. Sıla Öğrenci Yurdu Nuh Düğmeci Konferans Salonu’nda düzenlenen “İtikadda, Sözde, Amelde, İstikamet Üzere Olmak” konferansına üniversite öğrencileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Konferansta konuşan Ayvallı, “İstikamet üzere olma, her halde dost doğru olmak demektir. Allah’ü Teâlanın emridir. Peygamber Efendimizin üzerinde çokça durduğu bir konudur. İslam alimlerinin en fazla meşgul oldukları, nasihatleridir. Allah’ın emri, Peygamberin sünneti, sahabenin ve alimlerin yoludur. Buna ‘eh-i sünnet vel cemaat’ ismi verilmiştir” dedi.

Konuşmasını hatıralarıyla süsleyen Prof. Dr. Ramazan Ayvallı, öğrencilere nasihatlerde bulundu Konferans sonunda Yurt Müdürü Enis Köklü, Prof. Dr. Ramazan Ayvallı’ya, misafirler ve öğrencilere teşekkürlerini ifade etti.

Konferans hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.