Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

2018 Yılının ilk Belediye Meclis toplantısı yapıldı

Gündem Yayın: 05.01.2018 13:32
Yazar:
2018 Yılının ilk Belediye Meclis toplantısı yapıldı

Karabük Belediye Meclisi Ocak Ayı toplantısı Karabük Belediyesi Kent Meydanı Nikah ve Konferans Salonunda Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili Başkanlığında yapıldı.

Gündem maddeleri görüşülmeden önce bir yıl boyunca görev yapmak üzere denetim komisyonu üyeliği seçimi yapıldı. Milliyetçi Hareket Partisi’nden Ahmet Arslan, Bülent Toraman, Dursun Armağan Adalet ve Kalkınma Partisi’nden ise İzzet Çelik ve Ayhan Çetinkaya denetim komisyonu üyeliğine seçildiler.

Plan ve Bütçe Komisyonu ve İmar Komisyonu Raporu ile gündem harici konuların görüşüldüğü toplantıda bazı maddeler incelenmek üzere komisyonlara havale edildi.

Karabük Belediye Meclisi Şubat Ayı toplantısı 07 Şubat 2018 Çarşamba günü saat 17:30’da Karabük Belediyesi Kent Meydanı Nikah ve Konferans Salonunda toplanmak üzere sona erdi.

 

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sağlıkçılar günde 115 olaya bakarak rekor kırdı

Gündem Yayın: 19.04.2024 16:36
İhlas Haber Ajansı
Sağlıkçılar günde 115 olaya bakarak rekor kırdı

Düzce’de 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinde ambulans ekipleri günde 115 vakaya bakarak rekor kırdı. Vakalarda ise ilk sırayı kazalar aldı.

Ramazan Bayramı için verilen 9 günlük tatilde Düzce’de 20’den fazla trafik kazası meydana geldi. Düzce Acil Ambulans Servisi Başhekimliği’ne bağlı ekipler de bu kazalarda yoğun çalışma gerçekleştirdi. Ekipler ayrıca ambulanslarla da hastaları Acil Servise kaldırdı. 9 günlük bayram tatilinde 189 personel görev alarak, gece gündüz yoğun bir çalışma gerçekleştirdi.

Düzce İl Sağlık Müdürlüğü’nden alınan verilere göre 9 günde ekipler toplam bin 31 vakaya çıkış yaptı. Günlük ortalama 115 olaya müdahalede bulunan ekipler rekor kırarak hastaların sağlığa kavuşmasını sağladı.

120 vaka ile ilk sırada trafik kazaları, 114 vaka ile ikinci sırada dolaşım sistemi, 50 vaka ile üçüncü sırada sindirim sistemi yer aldı.