Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

2017 Yılının İlk Belediye Meclis Toplantısı Yapıldı

Gündem Yayın: 06.01.2017 14:39
Yazar:
2017 Yılının İlk Belediye Meclis Toplantısı Yapıldı

 

Karabük Belediye Meclisi Ocak ayı toplantısı, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili Başkanlığında, Karabük Kent Meydanı Nikah ve Konferans Salonunda yapıldı.

Gündem maddeleri görüşülmeye geçilmeden önce bir yıl boyunca görev yapmak üzere Denetim Komisyonu üyeliği seçimi yapıldı. Milliyetçi Hareket Partisinden Ahmet Arslan, Bülent Toraman ve Dursun Armağan, Adalet ve Kalkınma Partisinden İzzet Çelik ve Celal Yılmaz Denetim Komisyonu üyeliğine seçildiler.

Plan ve Bütçe Komisyonu ve İmar Komisyonu Raporu ile gündem harici konuların görüşüldüğü toplantıda bazı maddeler incelenmek üzere komisyonlara havale edildi.

Karabük Belediye Meclisi Şubat ayı toplantısı 01 Şubat 2017 Çarşamba günü, saat 17:00’da Karabük Kent Meydanı Nikah ve Konferans Salonunda toplanmak üzere sona erdi.

 

 

 

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Artvin’de gece başlayan çöp yangınına müdahale sürüyor

Gündem Yayın: 19.04.2024 16:48
İhlas Haber Ajansı
Artvin’de gece başlayan çöp yangınına müdahale sürüyor

Artvin’de çöp döküm ve depolama sahasında gece başlayan yangına belediye ekiplerinin müdahalesi devam ediyor. Kontrol altına alınan yangının, metan gazı kaynaklı olduğu öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, Artvin merkeze bağlı Varyant mevkiinde vahşi çöp depolama olarak ifade edilen bölgede çöp yığınının oluşturduğu metan gazı patlaması nedeniyle gece saatlerinde yangın başladı. İhbar üzerine bölgeye Artvin Belediyesi itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekipler, 5 dönüme yayılan ve ara ara küçük çaplı patlamaların yaşandığı yangına müdahale etti. Gün ağarıncaya kadar devam eden müdahalenin ardından yangın kontrol altına alındı. Ekiplerin iş makinesi eşliğinde çalışmaları devam ediyor.

Paylaş: