Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

2015 Yılı Performans Planı Kabul Edildi

Bartın Yayın: 13.11.2014 10:24
Yazar:
2015 Yılı Performans Planı Kabul Edildi

BARTIN İl Genel Meclisi İl Özel İdaresi 2015 yılı performans planı dahilinde birim müdürlüklerinin plan hedeflerini kapsayan görüşmelerini bitirdi. İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğü, Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü, Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, Yazı İşleri Müdürlüğü, Encümen Müdürlüğü, Bilgi İşlem Müdürlüğü, İlçe Özel İdare Müdürlüklerinin faaliyetlerini görüşen meclis 2015 yılı performans planını oy birliği ile kabul ederek birleşimi sonlandırdı. Yazı İşleri Müdürü Turgut Demirbağ, İmar ve Kentsel Müdürü Erol Keserci, Mali Hizmetler Müdürü Muradiye Sürül, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Nurgün Özengi, Tarımsal Hizmetler Müdürü Levent Çam, Plan Proje Müdürü Yılmaz Hızoğlu, Sağlık İşleri Müdürü Emine Bostancı ve Bilgi İşlem Müdürü Ayhan Kuş’un katıldığı meclis 13 Kasım 2014’te toplanmak üzere son buldu.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Elektrik direğine çarpan pikap tarlaya uçtu: 2 yaralı

Zonguldak Yayın: 25.04.2024 04:48
İhlas Haber Ajansı

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde elektrik direğine çarptıktan sonra fındık tarlasına uçan pikap bulunan 2 kişi yaralandı.

Kaza, Alaplı ilçesi Mollabey ile Çatak köyü arasında meydana geldi. Seyir halinde olan Ece A. yönetimindeki 67 DE 013 plakalı Mitsubishi marka pikap kontrolünü kaybetti. Araç önce elektrik direğine sonra fındık tarlasına uçtu. Kazada sürücü Ece A., ile yanında bulunan Yasir A., yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine 112 ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar Karadeniz Ereğli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Paylaş: